Top

AE Dogz Tandenkrabber

  • AE Dogz Tandenkrabber
  • AE Dogz Tandenkrabber
  • AE Dogz Tandenkrabber
FullFullFullFullFull
(4.8 / 12 Reviews)
14,99

AE DOGZ TANDSTEEN VERWIJDERAAR

 Verwijder zelf tandsteen bij honden
 Voorkomt gingivitis, gaatjes en slechte adem
 Gratis verzending in NL (€1,95 Europa)
 Nog een hond/kat? Tijdelijk 2 voor €25
 Vandaag besteld, morgen in huis! 

Geen product ter wereld verwijdert tandsteen bij honden eenvoudiger dan de AE Dogz tandenkrabber.

De AE Dogz roestvrijstalen tandsteenverwijderaar is zó ontworpen, dat het niet alleen geschikt is voor links én rechtshandigen, maar óók voor de linker- en rechterkant van het hondengebit.

Het negeren van tandsteen bij honden zorgt onherroepelijk voor ontstekingen, pijn en loszittende kiezen. Verwijder tandsteen daarom zo snel mogelijk. Schraap altijd van het tandvlees af en liever niet het hele gebit in één keer. 

Tijdelijk géén verzendkosten ✓  Morgen in huisReviews (12)
FullFullFullFullFull (4.8 / 12 Reviews)

Evert (14-10-2016) FullFullFullFullFull Uitstekend ding! Werkt goed voor het verwijderen van hardnekkig tandsteen.

Tennoee (30-08-2016) FullFullFullFullFull Fijn, stevig en toch veilig haakje om tandsteen mee te verwijderen. Een stuk krachtiger dan het plastic haakje, daarmee lukte het een stuk minder makkelijk. Mijn hondje staat het gewillig toe

Ruico (19-08-2016) FullFullFullFullFull Werkt perfect, hond moet wel rustig zijn. Als er echte ontstekingen zijn dan is een dierenarts natuurlijk onafwendbaar, maar met dit krabbertje kun je juist ontstekingen, stinkadem, tandplak en tandsteen voorkomen

Jeanette (19-08-2016) FullFullFullFullFull Vandaag de tandsteenkrabber ontvangen,en gelijk geprobeerd,dat ding werkt perfect,bespaard je hond een narcose bij de dierenarts,en mij 200 euro.

C. (19-08-2016) FullFullFullFullFull Vandaag de krabber ontvangen, gelijk geprobeerd. Hij werkt echt super. Onze hond heeft weer witte tanden! Scheelt een hoop kosten bij de dierenarts.

Minerva (12-08-2016) FullFullFullEmptyEmpty Helpt deze krabber ook als de tandsteen goed vast zit?
Groetjes Myrthe

Reactie OxyFresh Pets: Dag Myrthe, de krabber van AE Dogz is vooral bedoeld voor tandsteen dat flink is vastgehecht aan de tanden. Het kan al het (zichtbare) tandsteen verwijderen.

Marieke (11-08-2016) FullFullFullFullFull Vandaag binnen en mijn hondje heeft al 4 schone tandjes :-). Hopelijk kan ik hem hiermee een gebitsreiniging bij de DA onder narcose besparen!

reactie Orapup:
Hoi Marieke. Bedankt voor uw positieve feedback.

Barbara (06-08-2016) FullFullFullFullFull Vandaag heb ik de tandenkrabber ontvangen en ook al gebruikt. Ik heb er al aardig wat tandsteen af kunnen krijgen bij onze oudste hond (bijna 10 jaar) en ook bij de jongste gaat het goed, al heeft zij bijna geen tandsteen. Ik ben er dan ook zeer tevreden over! Ik kan deze krabber aan iedereen aanbevelen.

Eline (05-08-2016) FullFullFullFullFull Dit haakje werkt perfect, hond laat zich gewillig tandsteen-vrij krabben. Zoek wel een rustige ruimte op.

RALPH (04-08-2016) FullFullFullFullFull Handige tool. Zo kan ik mijn hond zijn gebit goed zelf bijhouden.

Tina (31-07-2016) FullFullFullFullFull Mijn hond moest er even aan wennen, maar met wat geduld en beloning achteraf gaat het als een speer!

henk (31-07-2016) FullFullFullFullFull Werkt prima hoor

Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten